Słodko-ostre skrzydełka

PORCJE
4

PRZYGOTOWANIE
180
minut

PIECZENIE
20
minut

SKŁADNIKI

Skrzydełka:

  • 1 kg skrzydełek,
  • 3 ząbki czosnku,
  • 3 cm imbiru,
  • 80 ml sosu sojowego,
  • 1 łyżka skrobi ziemniaczanej,
  • 1 łyżeczka białego pieprzu,
  • 1 łyżeczka kurkumy.

Glazura:

  • 50 ml słodkiego sosu chili,
  • 50 ml jasnego sosu sojowego,
  • 50 ml sosu sriracha,
  • zielona cebulka,
  • kolendra.

Banner Blog

Dołącz do naszej rosnącej społeczności na Facebooku!

Frytkownica beztłuszczowa COSORI - porady, przydatne wskazówki, przepisy

Link
 

Powiązane produkty

Produkt dodany do ulubionych
Produkt dodany do porównania